Provente-metoden
Vi hjälper bra företag att bli ännu bättre!
Berätta mer In english

Referenser

Vitamininjektion

“ Provente och Jonas har varit en vitamininjektion till vår säljledning. Vi känner oss, på väldigt kort tid, mycket lugnare och tryggare i våra förhandlingar och kundrelationer. Detta är på grund av den kunskap och dealcoachning som Provente stödjer oss med. ”

John Gauffin
Director of Strategic Business at Hilti

Strategisk förflyttning

“ Jonas metodik och pedagogik får alla att lyssna, förstå och bli engagerade. Proventes verktyg hjälper alla att omsätta våra strategier till något handfast användbart. Hur är vi positionerade med våra kunder idag, hur är vi positionerade med våra leverantörer idag och hur vill vi strategiskt förflytta oss för att göra Nolato starkare. ”

Torkel Skoglösa
VD Nolato Meditech

Knowledge

” I can really recommend Jonas and Imparta if you need to help your sales teams to understand how to work better with procurement to reduce friction and give value to both parties. ”

Lindsay MacEwan
Genaral Manager EMEA at Tealium

Affärsfilosofi

“ Det Jonas lyckas visualisera och förklara på ett mycket enkelt sätt är egentligen mycket av grunden för Lifco’s affärsfilosofi. ”

Kurt Burman
Lifco AB

Erfarenhet

“ Jonas är klok och har lång erfarenhet från både inköp och försäljning. Han förstår därför hur andra sidan tänker. Om du någon gång behöver hjälp med inköps- eller försäljningsfrågor kan jag rekommendera Provente. ”

Patrik Wahlén
Grundare Volati

Rätt prissättning

“ Med hjälp av Provente har vi utvecklat en differentierad prissättningsmodell baserad på kundens behov och förväntningar. Genom att aktivt arbeta med rätt prissättning har vi ökat såväl lönsamhet som effektivitet. ”

Carolina Ericson
VD Tictac Interactive

Professionalism

“Med Jonas har vi på Bama storköks inköpsavdelning blivit mycket proffsigare. Vårt kompenslyft ledde till mer motiverade o kompetentare medarbetare, bättre kvalité på våra produkter, en aktivare leverantörsbas samt lägre priser. Det leder till att vi blir mer konkurrensmässiga framöver. ”

Fredrik Myren
Inköpschef BAMA storkök

Vårt nätverk

Imparta Ltd

Försäljnings- och servicelösningar

Läs mer

Kontakta oss

Provente Consulting AB, Org.nr: 559133-3546
Krutmeijersgatan 3, 217 41 Malmö
Telefon: +46 709 551 114